СПА Хотел „Свети Никола“, гр. Сандански изненадва своите гости и гражданите на града с нова, напълно обновена онлайн визия.( www.hotelsvetinikola.com )

Зад нейната реализация стои екипът на уеб студио „Аllegra“ – гр. Сандански. Новата иновативна платформа на хотела предоставя лесен мобилен достъп, интерактивно обслужване, пълен набор от информация за услуги и забавление. Модерният и стилен външен вид печели доверие и е гаранция за високото качество на обслужване и професионализъм в хотела и прилежащите му обекти.
Студио Allegra е млада, модерно мислеща фирма за уеб и графичен дизайн, разположена изцяло онлайн на адрес www.studioallegra.com . Основната дейност на фирмата е свързана с:
-изработка на уеб сайт

-графичен дизайн

-онлайн магазин

-уеб софтуер

-мобилно приложение

С помощта на креативното мислене, свежите идеи, бързата и качествена работа и приспособимост към нуждите на клиента, студио Allegra бавно и сигурно се изкачва до водещите позиции на уеб фирмите в Сандански и района. Ако и Вие имате нужда от услугите на Уеб Студио Алегра не се колебайте да ги потърсите на телефон 0899759680 или на фейсбук страницата на студиото .