Уеб технологиите се променят и подобряват с всеки изминал ден, точно затова е от изключителна важност да имате красив, бърз и добре структуриран сайт.

Ако имате сайт, който е бил направен преди 2-3-5 или повече години, той надали отговаря на най-новите стандарти и технологии, които се използват за направата на сайтове в днешни дни.

Остарелият сайт говори зле за вас, за вашата фирма и бизнес. Дори вашият бизнес да бъде правдоподобен и добре оценяван от клиентите Ви, ако вашият сайт не изглежда добре и не сте дали възможност на бъдещите си клиенти да видят и да разберат повече за вашата дейност и да открият мнения на други ваши клиенти, то шанса да ги спечелите ще бъде драстично по-малък.

Мобилната версия на сайта

Според последните проучвания, направени през 2019г, 63% от интернет трафика вече идва от мобилни устройства. Това автоматично налага всеки авторитетен сайт да има и мобилна версия.

Изграждането на мобилна версия гарантира едно по-лесно и по-приятно преживяване на потребителите на вашият сайт и един професионален и завършен вид.

SEO (Search engine optimization)

Оптимизирането за търсещи машини (SEO) също е друг ключов фактор за просперитета на вашият сайт. В днешни дни, показването на първата страница на Google, при дадено търсене е от изключителна важност. Ако не успеете да се класирате на по-предни позиции, надали някой ще се спре да разгледа сайта Ви, затова е важно да се изберат правилните тагове, мета тагове, заглавия и структурни елементи. Съвкупността от всички тези на пръв поглед малки неща води до крайната оценка на Google, от която той си прави заключение на коя позиция да класира нашият сайт. Колкото по-нагоре, толкова по-добре.

Ако имате нужда от помощ в подобряването на вашият сайт, ние от Студио Алегра сме на разположение и с радост ще Ви помогнем.

Поискайте вашата лична оферта