Причина 1 – Онлайн брошура

Компаниите харчат милиони за печатането на брошури и тяхното разпространение. Ако обаче притежавате уебсайт вие може да прескочите тази част  изцяло. Вашите потенциални клиенти ще могат да открият всичко за вас и вашите продукти онлайн.

 

Причина №2 – Повече клиенти

Повече от 2.4 милиарда души използват интернет всеки ден и около 90 % от тях са си поръчали нещо или са се свързали с компания онлайн през последните 12 месеца. Така ако нямате уебсайт вие изпускате възможността тези хора да достигнат до вас.

 

Причина №3 – Бизнес стойност

Опитвали ли сте да вземете бизнес заем наскоро? Изобщо не е лесно, но ако опитате и мениджърът на банката поиска да ви види уебсайта, тогава е по-добре да имате един добър сайт. И не само в банките, възприетата стойност на бизнеса ви, ще се занижи в очите на всички – особено в тези на клиентите.

 

Причина №4 – Влияние

С притежанието на сайт има възможност хиляди хора да го видят.  Вие ще можете да повлияете на техните решения и да ги образовате.

 

Причина №5 – Време за хвалба

Познато ли ви е чувството, когато хората разпознават вашата работа? Е със сайта вие ще можете да се похвалите с това какво сте направили и да се гордеете с вашата работа.

 

Причина №6 – Помага с бизнес целите

Това е вярно! Когато става въпрос за писане на съдържанието за уебсайта си, ще разгледате нещата за вашия бизнес, неща на които не сте имали време да обърнете внимание от години. Най-вероятно ще преоцените вашите бизнес цели.

 

Причина №7 – 24 часа на ден

Вашият уебсайт ще бъде активен денонощно 7 дни в седмицата. Така ще бъдете винаги на разположение за вашите клиенти.

 

Причина №8 – Комуникация с клиенти

Като имате блог или дори само емисия в уебсайта си,  ще можете да държите клиентите си в течение с най-новите оферти, продукти, промоции, събития, снимки или друго съдържание.

 

Причина №9 – Маркетинг

Света на интернет откри един изцяло нов свят на маркетинга, който не съществуваше преди години. Така вашият уебсайт може да достигне до нови хоризонти благодарение на маркетинговите трикове и техники, които се прилагат.

 

Причина №10 – Поддръжка за клиенти

Можете значително да намалите разходите за поддръжка на клиенти, като имате система запитване от клиенти или дори само секция с често задавани въпроси на уебсайта си.

 

Причина № 11 – Email@mywebsite.com

Знаем, че има други начини да направите това, но като имате уебсайт, можете да имате свой собствен имейл адрес@whateveryouwant.com. Това е много по-професионално и по-лесно за запомняне. Знаем, че обичате вашия ivan_gotin123@gmail.com, но наистина това не резонира много добре с клиентите.

 

Причина №12 – Разбийте големите играчи

Искали ли сте някога да влезете в бизнеса, но не знаете как да се конкурирате с всички големи имена там? Чрез създаването на невероятно красив уебсайт със солидна стратегия зад него можете да разбиете големите играчи на парчета. Нямате шанс да построите по-големи небостъргачи, но уебсайтът Ви може да разруши възприеманата стена между вас и тях.

 

Причина № 13 – Печелене на доверие

Имали ли сте някога трудности при сключването на сделка? Или да убедите някого, че сделката е наистина добра. Чрез добре структуриран уебсайт можете бързо да спечелите доверието на всеки. Можете да предоставите най-доброто доказателство, че всъщност това е най-добрата от всички сделки.

 

И така……. Защо имам нужда от уебсайт?

 

Можете ли да се сетите за няколко причини да не го направите? Обзалагаме се, че ще ви бъде трудно.

 

Ако сме ви убедил, че се нуждаете от уебсайт ние от Студио Алегра сме на ваше разположение за изработката му.

Поискайте вашата лична оферта за изработка уебсайт.